عسل, محصولات زنبور عسل, مقالات

خواص فیزیکی و شیمیایی عسل

خواص فیزیکی و شیمیایی عسل

عسل ماده شیرین ، غلیظ و چسبناکی است که زنبور آن را از شهد گل تهیه می کند، وزن مخصوص آن ۴/۱گرم بوده ، از آب سنگین تر است و اگر در آب ریخته شود ته ظرف قرار می گیرد.

ماده ای است اسیدی ، ولی ترشی آن به خاطر زیاد بودن مواد قندی محسوس نمی باشد. برای اثبات این موضعه آزمایش کوچکی انجام می دهیم. بدین ترتیب که: دو لیوان چآی را برداشته به اولی مقداری آب لیمو و به دومی مقداری عسل اضافه می فماییم. رنگ هر

دو لیوان کدر می شود که این خود بهترین دلیل بر اسیدی  بودن عسل است و.بهمین، دلیل پیشنهاد می شود.که از نگهداری     ‏آن در ظرف فلزی خودداری کنید و هرگز قاشق یا چاقوی فلزی در ظرف حاوی عسل قرار

‏ندهید .

از آنجایی که عسل رطوبت هوا و بوی محیط را بشدت جذب میکند، همیشه بایستی درب شیشه های عسل را، سر بسته نگهداری کنیم.

رنگ عسل بر اساس شهد گلی که از آن ‏تهیه شده ، ممکن است بی رنگ، زردی کهربائی ء قرمزی تیره و به ندرت برنگهای آبی و سبز نیز دیده شود .

البته قابل ذکر است که رنگ عسل تأثیر.. چندانی در کیفیت آن ندارد.

عسل از لحاظ استخراج به چند نوع تقسیم می شود که. اعبارتند از: عسل مایع ،عسل جامد، عسل مخلوط از مایع و جامد عسل قالبی ، عسل مخلوط با گرده که زرد رنگ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *